Maak werk van je talent!

Vakkennis vinden wij natuurlijk belangrijk, dus daar besteden we veel aandacht aan. Maar we kijken ook naar je competenties. Hoe voer je bijvoorbeeld zelfstandig een project uit? Neem je initiatief om een probleem op te lossen? En hoe pak je dat dan aan?

Wij praten regelmatig met je over verdere ontwikkeling van je competenties. Vertellen je hoe je hieraan kunt werken en helpen je daar ook écht bij. In een persoonlijk ontwikkelplan geef je zelf aan op welk gebied en hoe jij je verder bij ons wilt ontwikkelen. Zo werken we samen aan jouw toekomst.

 

BBL-traject / Duaal studeren

Heb jij je VMBO bijna afgerond? Maar zie je fulltime naar school gaan niet zo zitten? Dan bieden wij je de mogelijkheid om je vak in de praktijk te leren. Dit kan op MBO-niveau door het volgen van een Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL). Je gaat één dag in de week naar school en werkt vier dagen. Ben je nu bezig met je HBO-opleiding en heb je behoefte om de praktische kant van je opleiding te ervaren? Dat kan bij Actemium via een duaal traject. Afhankelijk van je duale opleiding ga je een paar dagen in de week naar school en werk je de overige werkdagen bij ons.