Werken bij Actemium

Met honderden ondernemende technische professionals weten we iedere dag de beste automatiseringsoplossingen te bedenken, te realiseren en te onderhouden. Voor verschillende opdrachtgevers in de industrie. Voor brouwerijen, oliemaatschappijen en producenten van (dier)voeding. Maar ook voor farmaceutische bedrijven, distributiecentra, machinebouwers, waterschappen en de chemische industrie. Actemium is een krachtig wereldwijd netwerk van 350 business units. Allemaal zijn we 100% toegewijd aan het industriële proces. Onze bedrijven zijn gevestigd in veertig landen over de hele wereld. We zijn dus altijd dichtbij.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Competenties ontwikkelen

Vakkennis vinden wij  belangrijk, dus daar besteden we veel aandacht aan. Maar we kijken ook naar je competenties. Hoe voer je bijvoorbeeld zelfstandig een project uit? Neem je initiatief om een probleem op te lossen? En hoe pak je dat dan aan?

Wij praten regelmatig met je over verdere ontwikkeling van je competenties. Vertellen je hoe je hieraan kunt werken en helpen je daar ook echt bij. In een persoonlijk ontwikkelplan geef je zelf aan op welk gebied én hoe jij je verder bij ons wilt ontwikkelen. Allemaal in overleg met jouw HR Business Partner.

Professionals Programma

Ben jij een professional in de industrie en wil jij je carrière naar een nog hoger level tillen? Wij helpen je daar graag bij! We hebben een op maat gemaakt Professionals Programma ontwikkeld, waarin jij door middel van verschillende trainingen, masterclasses en intervisies richting geeft aan je carrièrepad.

VINCI Energies Academy

De VINCI Energies Academy is de plek waar de kracht van onze netwerkorganisatie en kennisdeling samenkomen en waar specifieke trainingen worden gerealiseerd. Naast ervaren trainers worden die veelal ook verzorgd door eigen medewerkers. Deze vorm van overdracht van kennis en ervaring staat centraal binnen de cultuur van VINCI Energies.

 

Actemium en VINCI Energies Nederland

We zijn onderdeel van VINCI Energies. Actemium, Axians en Omexom zijn de netwerkmerken van VINCI Energies die actief zijn in Nederland. Daarnaast zijn er diverse lokale merken met specifieke expertise op de markt. Expertise in industriële dienstverlening, ICT en automatisering, elektriciteit en netwerken én in het beheer en onderhoud van gebouwen en installaties. Op deze expertisegebieden bieden ze advies, ontwerp, realisatie en onderhoud. Actemium is dus het merk in de industriële dienstverlening van VINCI Energies, waarbij wij gebruik kunnen maken van de expertise van de andere merken van VINCI Energies. Flexibele interactie tussen deze merken staat garant voor slimme oplossingen. Klik hier voor meer informatie.