Scholieren

Op zoek naar een leuke en leerzame excursie met je klasgenoten? Het Edulab in Veghel is the place to be! Verschillende workshops komen voorbij, van zelfsturende robots tot aan bewegende transportbanden. Samen met je klasgenoten maak je kennis met de techniek van morgen. En vergeet zeker niet even een glaasje limonade te proeven van onze eigen Limonadefabriek!

Studenten

Ieder half jaar verwelkomen wij stagiaires en afstudeerders vanuit verschillende technische richtingen in het Edulab. In het Edulab heb je alle vrijheid om aan de slag te gaan met uitdagende opdrachten die je meteen kunt testen, aanpassen en uitbreiden op de verschillende installaties in het Edulab. Alle opdrachten worden op maat gemaakt in samenspraak met de student, jijzelf dus! Daarom kunnen we zowel voor MBO, HBO als Universiteit een passende opdrachtaanbieden die past bij jou kennisniveau en afstudeerrichting.

Professionals

De wereld van techniek staat nooit stil. Daarom is het voor professionals uit het werkveld belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Ook dat kan in het Edulab! Er zijn verschillende mogelijkheden om samen met je collega’s een passende workshop of training te volgen, waarbij niet alleen de theorie maar juist ook de praktijk aan bod komt.

Meer informatie of een afspraak maken?

Neem dan contact op met Robert Hartman.

 

E-mail: robert.hartman@actemium.com 
Telefoonnummer: +31 (0) 88 83 18 999.