Vrijheid en verantwoordelijkheid

Juist het ondernemende spreekt Bram aan. “Ik ben verantwoordelijk voor industriële projecten. Zolang de resultaten er zijn, ben ik vrij om zaken naar eigen inzicht in te richten. Ik heb dus veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheden. Uiteindelijk komt het neer op de juiste mensen, juiste bevoegdheden en juiste middelen. Dit alles is hier goed geregeld. Hierdoor kan ik me als ondernemer opstellen: ik zorg voor de beste oplossingen voor mijn klant, punt.”

Groot oplossend vermogen

De projecten zijn interessant. “Ik werk aan industriële projecten in de olie, gas, chemie, energie en binnen de voedingsmiddelenindustrie. Denk aan klanten als Nuon, Friesland Campina en TAQA. De voldoening zit hem voor mij in het gezamenlijk afronden van projecten. Als team moet je van elkaar op aan kunnen. Het gaat om langere trajecten en dus wordt ons oplossende vermogen continu getest. Slagvaardig als we zijn, hebben we alle kennis, capaciteiten en middelen in huis om onze klanten industriële oplossingen waar ze nog jaren mee vooruit kunnen.”

Onderdeel van groots netwerk

Actemium is een netwerkorganisatie, waarin wereldwijd 350 zelfstandige business units samenkomen. Bram: “Onderdeel zijn van een netwerk van specialisten maakt sterk. Zoals gezegd, ervaar ik veel zelfstandigheid, vrijheid en verantwoordelijkheid. In feite is elke businessunit zelfstandig ondernemer; er is geen afhankelijkheidspositie. Dat betekent dat we hier kunnen zeggen wat we doen, en doen wat we zeggen. Daarnaast heb ik een heel netwerk achter me. Dat resulteert in een eindeloze stroom aan oplossingen voor onze klanten. En eventuele doorgroeimogelijkheden voor mezelf.”