Toffe projecten op maat!

Ben jij op zoek naar een toffe stage/afstudeer plek? Wil jij je kennis omzetten in praktijkervaring? En betrokken worden bij toffe projecten? Kom dan stage lopen of afstuderen bij Actemium!

 

Als student krijg je bij Actemium alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Natuurlijk onder begeleiding van ervaren Actemium-medewerkers. De combinatie van jouw talent en onze professionele ervaring kan leiden tot verrassende innovaties. Door jouw creativiteit en inzet wordt onze organisatie weer een stukje beter en jij hebt een toffe stage/afstudeerplek. Een win-win-situatie dus!

 

Edulab

Het Edulab is dé technische proeftuin van Actemium dat is gevestigd op onze locatie in Veghel. In het Edulab staan verschillende installaties zoals ze ook in fabrieken staan. Door middel van workshops en stage- en afstudeermogelijkheden kunnen we de techniek van morgen beschikbaar stellen aan zowel scholieren en studenten als aan professionals uit het werkveld. Klik hier voor meer informatie over het Edulab!

Actemium Automation Award

De Actemium Automation Award is een automatiseringswedstrijd waarbij studenten hands-on aan de slag gaan met hun kennis en vaardigheden in een team van 3 á 4 studenten. Ze worden voor verschillende automatiseringsvraagstukken gezet die ze samen met het team moeten oplossen. Leveranciers van Actemium bedenken de challenges en een echte vakjury vanuit het werkveld beoordeelt de challenges. Hierbij wordt niet alleen gelet op technische kennis en skills, maar ook zeker op teamprestatie en creativiteit.

Ben jij student en durf jij de strijd aan te gaan met andere studenten? Klik hier om je in te schrijven!