De Actemium Automation Award is een wedstrijd waarin teams van studenten van verschillende hogescholen het tegen elkaar opnemen. De teams bestaande uit 4 studenten krijgen op één dag een aantal challenges die ze in een bepaalde tijd moeten uitvoeren. Deze challenges zijn op het gebied van industriële automatisering en worden ingebracht door bedrijven die actief zijn in de industriële automatisering. Denk hierbij aan partijen zoals Siemens, Rockwell, SEW-Eurodrive en IFM. Bekijk hier een aantal voorbeeld-challenges.
De teams worden door een onafhankelijke jury beoordeeld. De jury bestaat uit mensen die werkzaam zijn bij bedrijven zoals Vanderlande, Friesland Campina, Mars en Swinkels Family Brewers.

 

Waarom zou je meedoen?

• Prijzenpot van €2000,-, €1000,- en €500,-

• Compleet verzorgde interactieve dag incl. lunch, diner en borrel

• Testen van je kennis en skills in praktijksituaties

• Uitbreiden van je netwerk (interessant voor toekomstige stage- of afstudeerplek of toekomstige werkgever)

• Kijkje nemen in de keuken van de automatiseringswereld

 

 

 

 

Kom ook in beweging!

Zit jij in het derde of vierde jaar van je HBO-opleiding met de studierichting Mechatronica, Elektrotechniek of Industriële automatisering en wil je meedoen aan dit supergave event op woensdag 22 november? 

 

Meld jouw team dan vóór 29 oktober 2023 aan via het formulier op deze website. Je verklaart je daarmee akkoord met ons reglement.

Nog vragen? Neem dan contact op met Robert Hartman, Programmamanager op edulab@actemium.com  of +31 (0) 88  83 18 999

 

    Inschrijfformulier Actemium Automation Awards