De ‘digitaalste’ van de leidinggevende monteurs

Bergen papier zie je niet op het bureau van Rodney Boseker, leidinggevend monteur in Doetinchem. En dat zeggen ook zijn monteurs. Als de ene monteur het werk moet overnemen van de andere monteur, dan kan alles digitaal worden teruggezocht. “Dat werkt vlekkeloos en voorkomt vertraging op het werk”, aldus Rodney. Dankzij digitalisering blijven we in beweging.

De afwisseling in het werk maakt het werk uitdagend

De afwisseling van grote naar kleine projecten maken het werk uitdagend. De grote projecten zoals voor o.a. Bolletje, Vitens en Friesland Campina waarbij het werk en de monteurs maanden van tevoren worden ingepland. En daarentegen de kleinere projecten, waar de leidinggevend monteur zelf ook meters op de werkvloer maakt.
Een greep uit de werkzaamheden van Rodney: monteurs inplannen, werkvergunning verzorgen, materialen bestellen, kabellijstjes maken, zorgen voor de juiste gereedschappen, keuringen, aanmelden van nieuwe monteurs PBM, regelmatig een rondje lopen om het werk van de monteurs te bekijken en checken of de gemaakte uren overeenkomen met de gecalculeerde uren.

Bij Actemium staat de kwaliteit van het werk voorop

“Alles is goed georganiseerd bij Actemium. Ik bestel zelf direct de materialen die nodig zijn, dat vertrouwen is er. Kortom de vrijheid die je hebt, tips geven aan de monteurs, ze stimuleren zelf na te denken en aangeven als iets handiger kan, maken het werk als leidinggevend monteur erg leuk”, verteld Rodney enthousiast.