Exclusief werken voor een klant

Als monteur werkt Mark grotendeels exclusief voor een van onze klanten. “In mijn geval is dat bij Hexion, specialist in chemicaliën. Het is een groot terrein waar zes kleinere fabrieken op staan. Elke fabriek richt zich op een specifiek product. Ik ben verantwoordelijk voor het elektrowerk. Denk hierbij aan allerlei onderhoudswerkzaamheden, zorg voor de verlichting, motoren aansluiten, alles rondom bekabeling regelen en het voorbereiden en ondersteunen van projecten op elektrotechnisch gebied.”

Kansen pakken en krijgen

Als het op ontwikkeling aankomt, voelt Mark zichzelf in alle opzichten gesteund. “Kansen pakken en kansen krijgen staat hier centraal. Mijn leidinggevende stimuleert me om te laten zien wat ik kan. Geeft aan dat op basis hiervan kansen komen. Dat blijkt ook zo te zijn. Mijn opleiding tot eerste monteur elektrische installaties en industriële systemen is daar een voorbeeld van. Actemium betaalt de opleiding; ik steek er mijn eigen uren in. Over een paar jaar wil ik meewerkend voorman zijn.”

Zo zoon, zo vader

Opvallend aan werken voor Actemium is het menselijke aspect. “Als ik mijn regiomanager bel en ik zeg mijn naam, dan weet hij meteen wie hij aan de lijn heeft. Hij vraagt dan wat hij voor me kan doen. Als ik aangeef waarom ik iets nodig heb, dan wordt dit ook voor me besteld. Dit is nieuw voor me. Ik heb thuis zelfs zulke positieve verhalen verteld, dat mijn vader (na 38 jaar bij dezelfde werkgever gewerkt te hebben) onlangs ook de overstap naar Actemium maakte!”