“Mijn volgende functie is leidinggevend monteur”

Andy werkt op dit moment aan een kantoorpand in Arnhem. Top secret! Een unieke plek om te werken. “Ik leg beveiligingsdata en glasvezel aan in een zwaar beveiligde meldkamer. Het gaat wederom om maatwerk.”
Vóór dit project heeft Andy een volledige nieuwe installatie verzorgd bij een opdrachtgever in de industrie. Verschil in klanten, verschil in projecten, verschil in locaties: op kantoor of in de industrie of in de zuivel. De laatste, in de zuivel, is ook weer een wereld van verschil met de andere locaties.

In 2010 is Andy bij ons begonnen. Eerst via ROI installatiewerk en zodra hij niveau 2 had afgerond is hij in dienst gekomen.

Pietje precies

Op elke werkplek komen de monteurs weer andere collega’s tegen. Ze leren van elkaar. “Zo komen nu collega’s ook bij mij, even meekijken wat de beste aanpak is.”
“De andere roepen dan, daar heb je Andy weer onze pietje precies! En dat klopt! Ik werk op mijn eigen tempo en ik bereid me heel goed voor, zodat alles van tevoren perfect klaarligt. De juiste materialen en het juiste gereedschap, alles moet gewoon precies rechtzitten.”

Hierna wil Andy graag leidinggevend monteur worden en dan vooral op kleine projecten. Bij kleine projecten die kort duren zodat een project er steeds weer anders uitziet. Alhoewel Andy hiervoor op een groot project heeft gezeten en dat was gewoon een groot dorp! Daardoor was het werk net zo uitdagend.