Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je vormt een team met je collega’s en bent daarin gelijkwaardig aan elkaar. Je bekijkt zaken kritisch, maar wel met het doel anderen te inspireren en bewegen. Vanuit onze eigen en unieke ‘Way of life’ bieden we jou een werkomgeving waarin jij je eigen kansen creëert en waarin je zelf de verantwoordelijkheid draagt. Voor projecten, klanten, collega’s en jezelf.

Werken bij Actemium

Met honderden ondernemende technische professionals werken we iedere dag samen om de beste automatiseringsoplossingen bedenken, realiseren en onderhouden. Voor verschillende opdrachtgevers in de industrie. Voor brouwerijen, oliemaatschappijen en producenten van (dier)voeding. Maar ook voor farmaceutische bedrijven, distributiecentra, machinebouwers, waterschappen en de chemische industrie. Actemium is een krachtig wereldwijd netwerk van 350 business units. Allemaal zijn we 100% toegewijd aan het industriële proces. Onze bedrijven zijn gevestigd in veertig landen over de hele wereld. We zijn dus altijd dichtbij.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Competenties ontwikkelen

Vakkennis vinden wij belangrijk, dus daar besteden we veel aandacht aan. Maar we kijken ook naar je competenties. Hoe voer je bijvoorbeeld zelfstandig een project uit? Neem je initiatief om een probleem op te lossen? En hoe pak je dat dan aan?

We praten regelmatig met je over verdere ontwikkeling van jouw competenties. Samen met de HR Business Partner en je Business Unit manager bepaal je de koers van je ontwikkeling en loopbaan. Een training volgen of een vervolg stap maken? Jij hebt de regie in handen.

VINCI Energies Academy

De VINCI Energies Academy is de plek waar de kracht van onze netwerkorganisatie en kennisdeling samenkomen en waar diverse trainingen worden gerealiseerd. Naast ervaren trainers worden die veelal ook verzorgd door eigen medewerkers. Deze vorm van overdracht van kennis en ervaring staat centraal binnen de cultuur van VINCI Energies.

Hoe onze collega’s denken over werken bij Actemium? Lees hier de verhalen van onze collega’s!

Actemium en VINCI Energies Nederland

We zijn onderdeel van VINCI Energies. In Nederland werkt VINCI Energies vanuit business units onder de merken ActemiumAxiansOmexom én VINCI Facilities. Deze merken zijn breed gespecialiseerd. In industriële dienstverlening, ICT en automatisering, elektriciteit en netwerken én in het beheer en onderhoud van gebouwen en installaties. Op deze expertisegebieden bieden ze advies, ontwerp, realisatie en onderhoud. Actemium is dus het merk in de industriële dienstverlening van VINCI Energies, waarbij wij gebruik kunnen maken van de expertise van de andere merken van VINCI Energies. Klik hier voor meer informatie.